Specialisaties

 

 • Kinderoefentherapie
  Een kinderoefentherapeut richt zich op kinderen die problemen ondervinden met het spelen, de zelfstandigheid of het meedoen op school waaronder bij het schrijven.
  Lees verder »
   
 • Oefentherapie Mensendieck
  De oefentherapeut begeleidt u als u problemen heeft met bewegen en uw dagelijkse bezigheden. Samen wordt gewerkt aan oplossingen waarbij uw hulpvraag centraal staat.
  Lees verder »
   
 • Fysiotherapie
  De fysiotherapeut adviseert, begeleidt en behandelt u eveneens bij allerlei lichamelijke klachten. Hij geeft voorlichting over en begeleiding bij het bewegen en bij het uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten.
  Lees verder »
   
 • Manuele therapie
  Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding voor fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd.
  Lees verder »                                                                                                                    
   
 • Longfysiotherapie
  Een longfysiotherapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding voor fysiotherapie een specialisatie in longaandoeningen heeft gevolgd.
  Lees verder »

Directe toegankelijkheid

Bij alle disciplines kunt u of uw kind direct terecht als er problemen zijn met bewegen en lichamelijke activiteiten of handelingen zowel in het dagelijks leven, op school of tijdens het sporten.

Gezond bewegen

Ook geven wij  advies over gezond bewegen. U heeft geen verwijzing van de huisarts of specialist nodig. U kunt zelf een afspraak maken. Wel is het soms verstandig uw arts te informeren. In overleg zal dit plaats vinden.  Met de arts kan ook besloten worden om een behandeling bijvoorbeeld aan huis in te zetten.