26 okt 2015

Opening Paramedisch Centrum Valkenburg

Met de opening van Het Dorpshuis is tevens het startsein gegeven voor het nieuwe Paramedisch Centrum Valkenburg. Menig kind heeft al kennis gemaakt met het centrum door de leuke bidons welke werden uitgedeeld tijdens het open huis.

Het Paramedisch Centrum (PMC) is per heden gestart met het aanbieden van kinderfysiotherapie en oefentherapie Mensendieck wat een nieuwe, welkome aanvulling is binnen Valkenburg. Hierdoor hoeven kinderen en ouders niet meer uit te wijken naar de omliggende dorpen maar kunnen zij prima in Het Dorpshuis terecht.

Ook voor fysiotherapie en manuele therapie kunnen de inwoners van Valkenburg een bezoek brengen aan het PMC. Eigenaar David Turenhout is opgeleid als Master Manuele therapie en trots op zijn nieuwe vestiging welke in nauwe samenwerking met de gemeente tot stand is gekomen. David ziet tevens uit naar de samenwerking met de overige gebruikers van de zorgvleugel in Het Dorpshuis waaronder de (sport)podotherapeut Johan den Dulk, kinder- en jeugdpsychologe Klasina Ouwehand, diëtiste Roya IJzer en logopedist Leon Heijmans. Desgevraagd geeft hij aan gek te zijn op hardlopen en deze passie in het dorp over te willen brengen met (onder andere) de organisatie van een hardloopwedstrijd. Oftewel volop plannen om tot 'reuring' te komen in ons mooie dorp. David en collega's, veel succes! Bij vragen over het houdings- en bewegingsapparaat bij uzelf of uw kind kunt u contact opnemen met het Paramedisch centrum via de telefoon (06-20041400) of e-mail (info@paramedischcentrumvalkenburg.nl). Kom gerust even langs in de zorgvleugel van Het Dorpshuis.

Bron: Zicht op Valkenburg, oktober 2015

i q d

Deel dit bericht via: